hiqni logon tiktok

Tiktok është një aplikacion popullor që ka miliarda shikime çdo ditë. Jo vetëm që mbështet redaktimin hyjnor të videos dhe veçoritë e transmetimit të drejtpërdrejtë, por Tiktok gjithashtu lejon ndarjen e klipeve si dhe shkarkimin e tyre. Por gjatë shkarkimit të videos, ajo do të ngjitet me logon dhe ID-në e pronarit të kanalit për të mbrojtur të drejtat e krijuesit. Megjithatë, ka shumë njerëz që duan të heqin logon dhe ID-në. Me këtë nevojë në mendje, Dinos do t’ju tregojë se si të hiqni logon dhe ID-në e Tiktok thjesht në mënyrë efektive që mund t’i bëni kudo.

Lexo më shumë: Çfarë është Tiktok Douyin? Dallimi midis Douyin dhe Tiktok

Kur duhet hequr logoja dhe ID e Tiktok?

Fshirja e logos dhe ID-së shpesh përdoret për qëllimin e ripërdorimit të asaj video në platforma të tjera për përfitime vetjake. Nuk duhet të fshini logon për të vjedhur përmbajtjen e njerëzve të tjerë dhe lëndën gri, krijoni vetë një përmbajtje të pastër

Duhet ta hiqni logon vetëm nëse ajo ndikon në cilësinë e videos, për shembull, errëson përmbajtjen e videos ose shkakton shqetësim tek shikuesi.

Ju lutemi sigurohuni që ta shkarkoni videon për referencë personale, qëllime arkivore. Nëse e përdorni këtë video të shkarkuar për ta shpërndarë në platforma të tjera. Mos harroni të lini krijuesin ose burimin e videos në një mënyrë më të përshtatshme ose konsultohuni me pronarin e kanalit të videos.

Si të hiqni shpejt logon e TikTok për telefonat

Për t’ju shërbyer atyre prej jush që shpesh krijojnë përmbajtje ose kanë nevojë të shkarkojnë video pa logon e TikTok, në telefon është opsioni i preferuar. Më poshtë do të ketë shumë raste dhe situata ku njerëzit mund të bëjnë këto mënyra të shpejta për të hequr logon e TikTok.

Si të merrni lidhje video në TikTok

Për ta bërë më të përshtatshëm për t’ju udhëhequr se si të hiqni shpejt logon e TikTok që të punoni në telefonin tuaj, shumica e këtyre metodave duhet të marrin lidhje video. Kështu që unë do t’i udhëzoj të gjithë që të marrin lidhjen e videos në TikTok, pastaj udhëzimet specifike në mjete bëjnë të njëjtën gjë.

Hapi 2: Klikoni në butonin me 3 pika në këndin e djathtë të ekranit

Më pas, njerëzit klikojnë në artikullin “kopjo lidhjen”.

Në këtë pikë, mund ta mbani këtë gjendje kopjimi për të kaluar në platformat e shkarkimit të videove poshtë udhëzimeve të mëposhtme.

Snaptik – Aplikacioni

Kjo është një metodë që njerëzit mund ta përdorin në faqen e internetit dhe gjithashtu në aplikacionin celular. Me hapa shumë të thjeshtë çdokush mund ta bëjë këtë. Sidoqoftë, duhet ta bëni atë në një gjendje në internet nëse përdorni një shfletues.

Ka disa kufizime që kjo faqe do të shfaqë mjaft reklama, nëse mund ta injoroni këtë bezdi, atëherë Snaptik është gjithmonë zgjedhja numër 1.

Hapi 1: Të gjithë mund të shkojnë te videoja që duan të shkarkojnë në TikTok për të marrë lidhjen

Hapi 2: Kopjojeni këtë lidhje përmes faqes së internetit ose aplikacionit Snaptik

Xem thêm :   Tên và hình ảnh các loại hoa phong lan

Hapi 3: Klikoni Shkarko video > Zgjidh Pa ujëra

Mënyra më e shpejtë për të hequr logon e TikTok me Gomë video

Ky është një aplikacion për ata që përdorin pajisje ios, njerëzit mund ta bëjnë këtë me video të shkarkuara por logoja nuk është hequr. Për shembull: Në rast se shtypni im në ekranin e videos që po përjetoni, duke supozuar se autori lejon shkarkimin e videos, ios do të shfaqë “SAVE”.

Në këtë rast, kur kurseni, do të ndesheni me logon tik tok duke kërcyer lart dhe poshtë.

Tani mund të bëni sa vijon:

Hapi 1: Nisni aplikacionin Video Eraser > Shko te Më shumë > Zgjidhni Pritini videon në filigranë

Hapi 2: Më pas do të zgjidhni të shkoni te biblioteka e fotove/videove për të gjetur videon që ju nevojitet për të fshirë logon e TikTok.

Më pas do të zgjidhni zonën ku logoja e TikTok nuk mund të kërcejë. Në të njëjtën kohë, ju gjithashtu zgjidhni raportin e pamjes 9:16 në mënyrë që pas Prirjes, aplikacioni të zgjasë automatikisht kornizën e barabartë me raportin.

Hapi 3: Pasi të zgjidhni raportin e duhur, klikoni butonin “Eksport skedarin” në këndin e sipërm të djathtë të ekranit.

Tani të gjithë presin vetëm përfundimin e përpunimit.

Shënim: Me këtë metodë, mund të përdoret vetëm me video që kanë përmbajtje në gamën e prerjes, nëse logoja e Tik Tok kërcen në një gamë të rëndësishme në përmbajtjen e videos, ajo nuk është shumë e optimizuar.

Si të hiqni logon e TikTok me SaveTok për sistemet operative iOS dhe Android

Kjo është një metodë mjaft e zakonshme që zgjedhin shumë njerëz, sepse është thjesht e përshtatshme për t’u përdorur si për iOS ashtu edhe për Android. Aktualisht, ky aplikacion SaveTok po merr më shumë se 500,000 shkarkime në dyqanin CH Play. Përveç kësaj, komoditeti i tij vjen edhe nga fakti se madhësia e këtij aplikacioni është mjaft e ulët, me vetëm 25 MB.

Hapi 1: Të gjithë bëjnë lidhjen e videos sipas udhëzimeve

Hapi 2: Do të merrni lidhjen e videos dhe do ta ngjisni në aplikacionin SaveTok

Më pas shtypni butonin “Ruaj Tiktok” siç tregohet në ekran

Hapi 3: Në këtë hap, të gjithë duhet të klikojnë përsëri Save.

Më pas do të zgjidhni zonën ku logoja e TikTok nuk mund të kërcejë. Në të njëjtën kohë, ju

zgjidhni gjithashtu raportin e pamjes 9:16 në mënyrë që pas Prirjes, aplikacioni të zgjasë automatikisht kornizën

shifër e barabartë me raportin.

Hapi 3: Pasi të zgjidhni raportin e duhur, klikoni butonin “Eksport skedarin” në këndin e sipërm të djathtë të ekranit.

Tani të gjithë presin vetëm përfundimin e përpunimit.

Shënim: Me këtë metodë, ajo mund të përdoret vetëm me video, përmbajtja e të cilave është në rangun e

prerje, nëse logoja e Tik Tok kalon në intervalin kritik në përmbajtjen e videos, jo

shumë i optimizuar.

Si të hiqni logon e TikTok me SaveTok për sistemet operative iOS dhe Android

Kjo është një metodë mjaft e zakonshme që zgjedhin shumë njerëz, sepse është thjesht e përshtatshme për t’u përdorur si për iOS ashtu edhe për Android. Aktualisht, ky aplikacion SaveTok po merr më shumë se 500,000 shkarkime në dyqanin CH Play. Përveç kësaj, komoditeti i tij vjen edhe nga fakti se madhësia e këtij aplikacioni është mjaft e ulët, me vetëm 25 MB.

Hapi 1: Të gjithë bëjnë lidhjen e videos sipas udhëzimeve

Hapi 2: Do të merrni lidhjen e videos dhe do ta ngjisni në aplikacionin SaveTok

Më pas shtypni butonin “Ruaj Tiktok” siç tregohet në ekran

Hapi 3: Në këtë hap, të gjithë duhet vetëm të klikojnë Ruaj Tani për të përfunduar.

Tani të gjithë mund të kontrollojnë listën e skedarëve të shkarkuar në telefon për të parë videon.

Xem thêm :   Nhận Xét Các Danh Mục Trên Finhay

SaveTik

Më pas këtu është aplikacioni që njerëzit mund të përdorin për të shkarkuar video pa logon e TikTok. Megjithatë, me këtë aplikacion do të keni mundësinë të shkarkoni skedarin MP3 të videos. Kjo kërkesë është për ata që thjesht duan të marrin skedarin audio pa imazhin e videos në TikTok.

Hapi 1: Merrni lidhjen e videos në TikTok

Hapi 2: Hyni në aplikacionin SaveTik dhe ngjisni atë lidhje.

Këtu mund të zgjidhni formatin e shkarkimit që dëshironi. Në cilën linjë 2 siç tregohet do të jetë shkarkimi i videos pa logon e TikTok.

Përdorni ReposterTik për të shkarkuar video pa logon e TikTok

ResposterTik përdoret për shkak të komoditetit dhe shpejtësisë së tij, hapat janë jashtëzakonisht të thjeshtë, kështu që kursen shumë kohë për ata që duan të shkarkojnë videot e TikTok pa logo.

Hapi 1: Si zakonisht, ju merrni lidhjen video TikTok

Hapi 2: Njerëzit e ngjitin atë lidhje në aplikacionin ReposterTik në telefon.

Këtu do të shtypni butonin RepostTik

Hapi 4: Në këtë pikë, të gjithë duhet vetëm të presin që videoja të përfundojë shkarkimin.

Udhëzime se si të hiqni shpejt logon e TikTok me Remove Add & Watermark

Për këtë metodë, njerëzit mund të aplikojnë vetëm për telefonat që përdorin sistemin operativ Android.

Hapi 1: Ju do të zgjidhni videon që dëshironi të hiqni logon

Hapi 2: Këtu ju zgjidhni Hiq filigranin / Shto filigranin> Më pas zgjidhni seksionin Hiq filigranin

Hapi 3: Këtu të gjithë do të zgjedhin burimin e videos

Kur zgjidhni një video, aplikacioni do t’ju shfaqë një pamje paraprake. Në të ka një kornizë drejtkëndëshe për njerëzit që të mbulojnë logon e TikTok. Megjithatë, nëse keni nevojë të fshini më shumë pjesë të videos, mund të klikoni ikonën plus në fund të ekranit.

Hapi 4: Së fundi, klikoni “SAVE” për të përfunduar videon

Si të fshini shpejt logon e TikTok në kompjuter

Zakonisht me metodat e fshirjes së logos së TikTok në kompjuter, duhet të përdorim aplikacionet e integruara në faqen e internetit. Sepse manipulimi i faqes në internet dhe qëndrimi në kompjuter ose laptop do të bëhet shumë më i shpejtë.

Me aplikacionet e mësipërme, ju gjithashtu mund të përdorni shfletuesin për të manipuluar në vend që të shkarkoni nëse nuk keni shumë nevojë. Në seksionin e mëposhtëm, për ata prej jush që ulen shpesh në kompjuter, kjo metodë do të jetë më e përshtatshme.

Si të merrni lidhjen video TikTok në kompjuter

Për të zbatuar metodat e shkarkimit të videove pa logon TikTok në kompjuterin tuaj, duhet të merrni lidhjen për të kopjuar në aplikacionin e faqes në internet, si më poshtë do të jenë mënyrat për ta marrë atë.

Metoda 1: Nga videoja në telefon, njerëzit ende bëjnë të njëjtën gjë si të marrin lidhjen video TikTok si udhëzimet në fillim të artikullit. Megjithatë, ju do ta mbani atë gjendje kopjimi për ta ngjitur në aplikacione të tjera mesazhesh që kanë një lidhje midis telefonit dhe kompjuterit. Për shembull: Facebook, Telegram, Zalo, … shkoni te mesazhi juaj.

Kështu që të gjithë do të kopjojnë lidhjen në kompjuter dhe është bërë.

Metoda 2: Do të kërkoni për video ose kanale në Tiktok.com, më pas në çdo video njerëzit do të zgjedhin shigjetën e ndarjes> Zgjidhni artikullin “kopjo lidhjen”.

Hiq logon e tiktok me Uebfaqen MusicallyDown

Ky është një aplikacion i zhvilluar në një platformë uebsajti të ngjashëm me Snaptik, në mënyrë që përdoruesit të mund ta përdorin atë kur ka një lidhje interneti dhe funksionimi është shumë i thjeshtë. Hapat për të bërë një shkarkim video pa logon e TikTok janë si më poshtë:

Hapi 1: Nga marrja e lidhjes sipas udhëzimeve, do ta kopjoni në shfletuesin e MusicallyDown.

Xem thêm :   3+ Cách Sao Kê Tài Khoản Ngân Hàng Online Nhanh Nhất!!

Hapi 2: Pas kopjimit, të gjithë do të shtypin butonin SHKARKO

Hapi 3: Pas disa sekondash ngarkimi, videoja është gati për t’u ngarkuar

Këtu njerëzit mund të zgjedhin nga shumë formate si MP3, MP4 HD, MP4 WATERMARK, MP4 TANI, ..

Shitësit do të zgjedhin SHKARKO MP4 TANI, rreshti 1 për të shkarkuar video pa logon e Tik Tok.

Si të shkarkoni video për të hequr shpejt logon e TikTok me SSSTik

Ky është opsioni tjetër për të gjithë ata që duan të shkarkojnë videot e Tik Tok pa logo. Ky nuk është vetëm një aplikacion në faqen e internetit ku çdokush mund të fshijë logot, por gjithashtu ka një veçori jashtëzakonisht të dobishme të përditësimit të tendencës për ata që duan të gjejnë frymëzim për të krijuar video ose për të bërë ripërtëritje.

Për të marrë një listë të videove në trend, njerëzit mund të klikojnë në seksionin “Video të njohura”. Përveç kësaj, në këtë faqe interneti, botuesi e ndan atë në 2 transmetime që njerëzit të ruajnë video ose të shkarkojnë audio sipas dëshirës.

Sidoqoftë, nëse njerëzit duan ta bëjnë shpejt dhe nuk u interesojnë funksionet e tjera, thjesht bëni sa më poshtë:

Hapi 1: Merrni lidhjen e videos që dëshironi të shkarkoni

Hapi 2: Vizitoni lidhjen SSStik.io dhe ngjisni lidhjen e videos

Pas ngjitjes, klikoni në butonin “Shkarko”.

Hapi 3: Kur të përfundojë shkarkimi i videos, mund të zgjidhni disa formate që dëshironi

Ashtu si faqet e tjera të internetit SSSTik ju lejon gjithashtu të shkarkoni formate audio MP3.

Si të shkarkoni video Douyin pa logo duke përdorur Coc Coc

Ky është një shtesë për ata prej jush që kërkojnë frymëzim nga videot Douyin. Një shënim i vogël është se me mënyrat e mësipërme të shpejta për të hequr logon e TikTok, njerëzit ende mund të bëjnë të njëjtën gjë me videot Douyin.

Sidoqoftë, me Douyin, të gjithë kanë një mundësi edhe më të shpejtë kur e bëjnë atë në shfletuesin e faqes së internetit Coc Coc.

Hapi 1: Njerëzit hyjnë në shfletuesin e faqes së internetit të Coc Coc dhe zgjidhni Douyin.com. Këtu me çdo lidhje që keni, një shigjetë jeshile do të shfaqet në shiritin e veglave ose mbi video.

Hapi 2: Thjesht klikoni mbi të dhe videoja shkarkohet menjëherë pa logon e Douyin.

Ka 2 vendndodhje siç tregohet për njerëzit që të zgjedhin të shkarkojnë video pa logon Douyin.

Shënim: Kjo metodë vlen vetëm për Douyin, veçanërisht me Tik Tok, nuk është e zbatueshme.

Capcut është një aplikacion i lidhur me Tik Tok për t’u shërbyer krijuesve të përmbajtjes për të zbatuar idetë e tyre. Sidoqoftë, nëse dëshironi të keni një video për veten tuaj pa filigranin e Capcut, mund të ndiqni këto udhëzime.

Hapi 1: Gjithkush do të vazhdojë të modifikojë normalisht derisa të përfundojë, ju do të shtypni Export

Hapi 2: Kur të përfundojë ngarkimi i videos, platforma do t’ju kërkojë të keni 2 opsione.

Me rreshtin një të ruajtur në telefon, do të ketë një filigran Capcut, kështu që ju do të zgjidhni linjën 2.

Për këtë linjë 2, Capcut do t’ju transferojë menjëherë në platformën TikTok. Megjithatë, nëse nuk dëshironi të postoni ende ose keni nevojë për ndonjë modifikim tjetër, mund ta anuloni këtë hap.

Kur shkoni te mesazhi foto/video në telefonin tuaj, do të shihni që videoja që sapo edituat nuk ka logon Capcut.

konkludoni

Më sipër janë udhëzime jashtëzakonisht të detajuara se si të hiqni logon më të shpejtë të TikTok si për telefonat ashtu edhe për kompjuterët. Shpresojmë, këto ndarje ju kanë ndihmuar të merrni operacione të thjeshta në kërkimin dhe përdorimin e përmbajtjes.

Krijo një llogari Filialin në Dinos

By ChaoLua TV

ChaoLua TV - website xem trực tiếp bóng đá hôm nay miễn phí, full HD, không quảng cáo. Sôi động cùng hàng loạt bình luận viên nổi tiếng, trực tiếp các giải bóng đá hàng đầu thế giới.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *